Fons de Bilde

Fons de Bilde (1958) werkt sinds eind jaren ’80 in diverse functies binnen de financiële dienstverlening (zowel de bank- als de verzekeringswereld). Na de opleiding voor gecertificeerd financieel planner FFP en de masteropleiding voor financial planning MFP komt hij er achter dat de financiële wereld vooral advies geeft waar zij zelf beter van wordt en besluit eind 2005 samen met Annemarie van Amelrooij Inzicht en Advies op te richten waarbij de nadruk ligt op onafhankelijkheid en begrijpelijke adviezen. Door inzicht te verschaffen wordt
het makkelijker om de juiste keuzes te maken. Hij is lid van de Vereniging voor Financieel Planners (VFFP) en de Vereniging Onafhankelijk Financieel Planners (VOFP) waarvan hij tevens voorzitter is. Hierdoor wordt een continuïteit in de aanwezige kennis en onafhankelijkheid gegarandeerd. Regelmatig is Fons te zien op tv (Radar, NOS journaal, RTL4 nieuws, RTLZ) om als deskundige zijn mening te geven over actuele veranderingen binnen de financiële wereld. In 2013 is Fons uitgeroepen door vakgenoten tot een van Nederlands beste en meest toonaangevende financieel adviseurs.

Bezoekadres: Prof. Abersonlaan 6, 3571 VA Utrecht. Sinds eind 2013 is het ook mogelijk om u te ontvangen op het kantoor van DNA Notaris te Arnhem, Landasstraat 52.
Kantoor: 030 268 9809
Mobiel:   06 463 32426
Email:    fons@inzichtenadvies.nl


Grotere kaart weergeven