Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bespreken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Wat zijn precies uw vragen? Op welke punten heeft u behoefte aan advies? Financiering van een nieuw huis? Eerder stoppen met werken? Een ontslagvergoeding? Of misschien alleen de behoefte om orde te scheppen in de wirwar van alle polissen, leningen, spaarrekeningen en pensioenen die u in de loop der jaren heeft verzameld? Bij ons mag alles op tafel.

Vervolgens doen we u een passende offerte met daarin een overzicht van uw vraagstukken en wat onze werkzaamheden kosten.

Indien akkoord gaan we aan de slag en maken we inzichtelijk wat u het beste kunt doen in uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld: hoe kunt u uw hypotheek, pensioen, verzekeringen en beleggingen beter laten aansluiten op uw toekomstplannen?

Op basis van het advies weet u wat de mogelijkheden zijn en of uw wensen en plannen haalbaar zijn. Onze conclusies lichten wij tijdens een adviesgesprek toe aan de hand van een beknopte schriftelijke samenvatting.

Wij kunnen u daarna ook begeleiden bij het uitvoeren van het advies. Denk bijvoorbeeld aan het vergelijken van offertes of namens u overleggen met uw bank of tussenpersoon.

Download de checklist

Checklist